Ideja o ribolovu na to pretkano ribo se mi je porodila že dolgo časa nazaj, vendar sem zadevo odlašal zaradi visokih cen dovolilnic, v preteklosti nisem rad lovil v mrzlem itd.. Ampak potem sva z atejem sklenila, da poiskusiva srečo. Ker sva se omejila na revirje kjer ni potrebno imeti spremstva člana (Sava ZZRS, Tržič in Kranj, Savinja, Kolpa, Sava Bohinjka ZZRS...). Za prvi ribolov sva izbrala Savo ZZRS. Cena karte za enega je 29€, populacija sulca pa je tzkaj odlična. Treba pa je vedeti, da se tukaj Sava že pošteno razbohoti. Skratka prvi sulčelov je potekal ob zelo povošanem vodostaju, prijema ni bilo. Nato sva naslednje leto okoli novega leta obiskala Savo od RD Tržič. Cena ene karte se mi zdi okoli 26€. Vodostaj rehlo povišan, voda malenkost motna. Pogoji odlični. In res. V drugem tolmunu, ki sva ga prečesala je udarilo na mojo potezanko. Na žalost se je sulec po cca 10 sekundah odpel. Kljub super pogojem akcije več ni bilo. Isto leto sva še enkrat poiskusila srečo. Tokrat na Savinji v delu s katerim gospodari RD Šempeter. Cena karte za enega je tukaj 40€. Kar se mene tiče je to sicer pretirano ampak OK. Savinja je bila nizka in čista in sulca nisva niti videla, ampak ena izkušnja več pač

Pa vaše izkušnje s kraljem