Forum sladkovodni ribolov
Forum sladkovodni ribolov
Da malo poživimo forum v času epidemije in tudi potem, sem se po pogovoru z Jollyem odločil ustvariti še ta pod forum. Da bomo lahko govorili, še o ribolovu na sladkih vodah, saj je marsikatera tehnika z morja zelo uporabna tudi pri ribolovu na ostriža/ščuko itd.
Re: Forum sladkovodni ribolov
Super, upam da bo ta tema zaživela, ker ostali forumi glede sladkovodnega ribolova so praktično mrtvi.
- Andrej Lazić
Bojim se, da je ta tema preobsežna za ta forum, vendar pa je to le moje skromno mneneje.
Meni osebno je ta forum ustrezal prav zato, ker je namenjen izključno morskemu ribolovu.
Meni osebno je ta forum ustrezal prav zato, ker je namenjen izključno morskemu ribolovu.
Jaz se s sladkovodnim ribolovom ne ukvarjam, bom ta del pač ignoriral.
Ker sem začel loviti ne dolgo nazaj na morju(7let)ribe 5 let, prej pa mal lignje in nikoli na sladkih vodah nimam nič proti. Navsezadnje ta tehnika izhaja iz sladkih vod baje. 

Če drugje sladkovodni forum ne živi, tudi tu ne bo. Mene osebno bo prisotnost tega foruma zelo odbijala. Morje obožujem, sladkovodni ribič ne bi bil nikoli.
Ribolov je sezonska stvar. Pozimi se lahko piše o pripravah na naslednjo sezono in vzdrževanju.
Ribolov je sezonska stvar. Pozimi se lahko piše o pripravah na naslednjo sezono in vzdrževanju.
Nihče te ne sili, da bereš to temo
Don't drink water,because fish fuck in it.
Meni so letos bajerji in jezero v bližini doma postali vadbeni poligon za moj morski ribolov. Lovim z morsko opremo (druge nimam), vabami za morje, vse v smislu treninga, preizkušanja tehnik in vab. Večinoma jig&spin, nekaj plovčkanja. Je pa tudi učenje in zabava za otroke.
Skratka, pozdravljam novi podforum!
Zagotovo je dosti paralel med morskim in sladkovodnim ribolovom, zato se mi zdi zadeva smiselna. Itak je pa odgovor v objavah, v njih se kaže interes uporabnikov foruma. (Podforum niti ni vpadljiv, pod zavihkom ostalo in se mu po potrebi z lahkoto ogneš.)
Skratka, pozdravljam novi podforum!