V kakšnem smislu zdaj ti to misliš? Bibi je malenkost večji.POTAPI wrote:Bibija še nisem videl v živo in me zanima je razlika naprimer kot pri modnu
Konzerviran bibi
Re: Konzerviran bibi
Re: Konzerviran bibi
saj veš kaj mislim kako prepoznam kje ima rit kje pa glavo
Re: Konzerviran bibi
Potapi pa je res tako težko odpret googel in vtipkati - Montaža bibi-ja ???
http://lmgtfy.com/?q=Monta%C5%BEa+bibija
Če še negre, vklopiš slike
https://www.google.com/search?pws=0&q=M ... AC#imgdii=_
No zdaj bo pa čisto enostavno da ne bo treba primerjav z ....
http://lmgtfy.com/?q=Monta%C5%BEa+bibija
Če še negre, vklopiš slike
https://www.google.com/search?pws=0&q=M ... AC#imgdii=_
No zdaj bo pa čisto enostavno da ne bo treba primerjav z ....
Re: Konzerviran bibi
Zanima me kaj delam narobe, da ko prebadam živega bibija (francoski) z iglo za montažo na trnk, mi skoraj vedno spusti vso tekočino. Obstaja kakšen trik? A je sploh smisel skozi francoskega, ki je relativno majhen, peljat cel trnek ... včasih zgleda to ko en masaker?
Re: Konzerviran bibi
Ja, žive bibije je treba previdno natikat, da ne izpustijo tekočine. Mogoče imaš predebelo in premalo ostro iglo. Probaj z več različnimi iglami.
-
- Posts: 74
- Joined: 13 Sep 2012, 17:59
Re: Konzerviran bibi
Probaj vse skupaj narediti čim hitreje..prebodi previdno pol pa sam na hitro in s silo potegn čez. če ti skoraj vedno spusti nimaš kej za zgubit.firbc wrote:Zanima me kaj delam narobe, da ko prebadam živega bibija (francoski) z iglo za montažo na trnk, mi skoraj vedno spusti vso tekočino. Obstaja kakšen trik? A je sploh smisel skozi francoskega, ki je relativno majhen, peljat cel trnek ... včasih zgleda to ko en masaker?
Re: Konzerviran bibi
tisti posušeni črvi naj ne bi bili ok, kaj pa tole
je probal kdo tele vabe, dela drobiž:
Morski Črvi Coreano Antiche Pasture 20g
Bibi Antiche Pasture 5pcs
Gamberi - Kozice Antiche Pasture 30g
Hrana za morje Fishforever Super pastela 185g
lp
je probal kdo tele vabe, dela drobiž:
Morski Črvi Coreano Antiche Pasture 20g
Bibi Antiche Pasture 5pcs
Gamberi - Kozice Antiche Pasture 30g
Hrana za morje Fishforever Super pastela 185g
lp
Teach a man to fish and he will fish forever
Re: Konzerviran bibi
Nisem uporabljal teh vab, lahko pa ti povem da na bibi, ki ga sam spravim lovim vse kakor na svežega ( flaška od 2 dcl, noter dam vodo cca 1/2 flaške, grobo morsko sol cca 10-12 malih žličk ali toliko da se sol ne topi več ( dobro pretresem ), ker je prenasičena v vodi. Noter dam nato 2-3 bibija najbolje svežega ali stare 1-2 dni vendar morajo biti živi brez da izpustijo svoj sok. Flaško zaprem in jo dam v zmrzovalnik ( če je dober zmrzovalnik voda zmrzne drugače pa ne ). Ko tak bibi odtališ na terenu je lepo trd in tudi se zelo hitro odtali zaradi soli. V morju še malo otrdi. Ponavljam še enkrat bibi mora biti živ in ne crknjen drugače je meso mlohavo ....
ps. probal 1x posušene bibije, ki jih moraš namočit v vodi in ti ne veljajo nič
ps. probal 1x posušene bibije, ki jih moraš namočit v vodi in ti ne veljajo nič
.......... LP